Mijn lamellen gaan niet soepel/vanzelf naar beneden, ik moet met de touwtjes de 'zakstand' vasthouden en dan zelf aan de onderkant de lamellen naar beneden trekken ?
Ook de blindeer stand werkt niet traploos en zwaar, na even tegen wat weerstand aandraaien klink ie plots dicht
Ik ga geen nieuwe goede review schrijven. De eerste is niet gepubliceerd. Dus als ik nu een goede review zou schrijven gaat u die wel publiceren, dat geeft een onjuist, vertekend beeld
Reactie Mijnraamdecoratie.nl:
Beste Olga,
Wat spijtig om te lezen, uw review staat wel online en blijft ook bestaan. Wij krijgen er altijd weer nieuwe reviews bij dus uw review zakt dan wel in de lijst. Het is uiteraard niet de bedoeling dat een jaloezie niet naar behoren wordt geleverd, maar helaas gebeurt dit wel eens. Wanneer dit gebeurt lossen wij dit uiteraard zo snel mogelijk op. Ik kan ook zien dat wij een nieuwe jaloezie hebben geleverd, is deze niet naar wens geleverd? In dat geval horen wij dit graag. Wij hebben service erg hoog staan en willen dan ook graag dat u tevreden bent.
Wij wensen u nog veel plezier van uw raamdecoratie en een prettige dag toe.