Miky.nl

M. Versnel

In september een P8 besteld in combinatie met een abbo bij T-Mobile.
Levering P8 en activering abbo geheel conform afspraak.

Echter..., op de eerste factuur van T-Mobile in oktober stemt het maandbedrag niet overeen met de aanbieding/overeenkomst van Miky. Hierbij is rekening gehouden met de standaard hogere factuur gedurende de eerste maand.

Hierover herhaaldelijk per mail contact opgenomen met Miky. Ook de betreffende factuur op verzoek toegestuurd.
Maar de reactie van Miky.nl blijft steevast dat men het zal gaan uitzoeken.

Inmiddels zijn we alweer een maand verder en is men blijkbaar nog steeds zoekende......
Zeker is dat er geen sprake is van merkbare activiteiten/initiatieven aan de zijde van Miky.nl

Conclusie is dat aanbiedingen op site Miky klaarblijkelijk niet betrouwbaar zijn.
En doordat daadwerkelijke tarieven pas op eerste factuur zichtbaar zijn is dit op voorhand ook niet te verifiëren.

Reactie Miky.nl:

Beste heer Versnel,
Bedankt voor uw feedback. We willen onze service altijd verbeteren en uw feedback is daar een belangrijk onderdeel van. Wij vinden het dan ook zeer spijtig dat onze reactie zo lang is uitgebleven. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Wij nemen uw feedback ter harte om dit in het vervolg te voorkomen. Ondertussen zien wij inderdaad dat uw factuur niet correct is. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en daarom zullen wij direct contact met u opnemen om dit op te lossen.
Miky Klantenservice

Score voor Miky.nl: 1/5