Miky.nl

RGvdMeij

Reagerend op een advertentie in de ANWB Kampioen, vraag ik een sim-only abonnement aan. De simkaart wordt na enige tijd door een koerier geleverd op 19 november 2015. Het abonnement gaat met vertraging in (wegens nummerbehoud) op 23 november 2015. Gebruik makend van de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen na ontvangst, die ook bij de voorwaarden van Miky staan vermeldt, annuleer ik op 27 november 2015. Dat is dus ruim binnen de termijn.
Inmiddels staat de kalender op 12 december 2015 en ben ik tientallen mailtjes, twits en facebookberichten verder en is mijn contract nog steeds niet beeindigd. Miky en T-mobile wijzen naar elkaar als de schuldige. T-mobile klantenservice haalt allerlei argumenten uit de kast die nergens op slaan (bijv dat de tijd tussen 19 nov en 27 nov langer is dan 14 dagen) en Miky belooft van alles, maar er gebeurt verder helemaal niets. Nog steeds wordt mijn wettelijke recht op ontbinding genegeerd. T-mobile ervaart mij inmiddels als lastig en lijkt er dichtbij om mij maar helemaal te negeren. Het enige wat ik echter vraag is de ontbinding van het contract waar ik volgens de voorwaarden EN de Nederlandse wet gewoon recht op heb. Waarom is het zo moeilijk voor Miky / T-mobile om zich aan wet en voorwaarden te houden en dit contract gewoon te annuleren? Zitten ze echt zo dringend op die paar rotcenten van mij verlegen of hebben ze schijt aan mij omdat ik toch maar een consument ben die geen juridische afdeling heeft en dus 'machteloos' ben?

Tips en verbeterpunten voor Miky

Ik heb een Sim-only abonnement en heb dus geen mening over een geleverde telefoon.

Reactie Miky.nl:

Geachte heer van der Meij,
Bedankt voor de beoordeling.
Ik vind het erg vervelend om van u te moeten vernemen dat u problemen heeft met het beƫidigen van het contract.
Ik zal telefonisch contact met u opnemen om te kijken of ik hierin nog iets kan betekenen of dat het inmiddels al is opgelost.
Fiona
Miky Klantenservice