Miky.nl

J. Van Dooren

De actie van GSMTopdeal op zichzelf was goed, maar de behandeling door T-Mobile was hemeltergend, absoluut slecht.
Als de klant een vergissing begaat, hangt hij in de prijzen, maar als T-Mobile een fout maakt, staat nergens wat dan de mogelijkheden zijn.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Mijn mening over mijn nieuwe GSM: Die kan ik nog niet geven, omdat mijn telefoonnummer nog steeds niet overgezet is.
Op 30 januari jl. gaf T-Mobile aan dat dit binnen enkele dagen geregeld zou zijn, maar toen ik op 7 februari belde, bleek dat ik nog 3 maanden moest wachten. Hun berichtje met de mededeling dat dat binnen enkele dagen geregeld zou zijn was het verkeerde. het had moeten zijn: omdat u van zakelijk naar prive gaat duurt het overzetten 3 maanden.
Ik kan dus al 3 maanden mijn nieuwe toestel niet gebruiken, en toen ik de mededeling kreeg dat dat nog 3 maanden zou gaan duren, kon ik mijn toestel niet meer terugsturen omdat dat > 7 dagen na aflevering was.
Ik kan T-Mobile dus wel vreten. Absoluut geen meedenken met de klant, en zichzelf schoon praten als er door T-Mobile een fout gemaakt wordt.
Belachelijk, schandalig, ongelofelijk slecht en absoluut klantonvriendelijk!!1

Score voor Miky.nl: 4/5