Wat een waardeloze service, telefoon besteld met een abonnement (verlenging) door Miky geaccepteerd. Konden ze de telefoon niet meer leveren, stuurde mijn een mail dat ik had geannuleerd en dat ze dat jammer vinden. Ik naar Miky gebeld kreeg ik te horen dat de telefoon niet meer te krijgen is bij t-mobile, dit is toch niet mijn probleem, als ik akkoord ga zit ik er ook aan vast. Zeggen ze ja sorry is niet anders en ze konden mij ook geen andere aanbieding doen. Daar na nog wat heen en weer gemaild ik zou terug worden gebeld al een ruim een week geleden maar tot nu toe nog niks gehoord. Van mij krijgen ze 0 sterren. Ga mijn rechtsbijstand maar eens bellen want dit is geen manier van doen!!
Tips en verbeterpunten voor Miky
Deze heb ik dus niet gekregen!
Reactie Miky.nl:
Goedemiddag mevrouw van den Bosch,
Wij vinden het zeer spijtig te horen dat u niet tevreden bent over onze serivce. Helaas hanteren wij een systeem van op is op en kan het voorkomen dat een aanbieding zo populair is dat deze snel raakt uitverkocht. Wij proberen de klant altijd een passende oplossing te bieden. Helaas is het wel zo dat het voor Miky niet mogelijk was een vergelijkend toestel aan te bieden van het merk Sony. Wij begrijpen als u niet wilt over stappen op een ander merk uit ons assortiment. Onze excuses voor dit ongemak. Indien u nog vragen heeft dan zijn wij telefonisch te bereiken op werkdagen van 09:00 tot 17:30 op het nummer 070 - 7 101 101.
Miky