Prima wb contract afsluiten. Levering is perfect. Je krijgt precies te horen via mail wanneer en door wie (incl. gezicht) het geleverd wordt. Hier zeer tevreden over.
Alleen bij problemen is het moeilijk om iemand te bereiken. Lange wachttijd en van de belofte om een update te mailen is nooit iets terecht gekomen. Het toestel "Sony Xperia L 8GB Black" (waar ik een contract voor heb afgesloten voor mijn zoon) liet al snel problemen zien, camera haperde veel en na een update functioneerde de camera helemaal niet meer. Toestel kraakte enorm bij gesprekken. Na steeds langdurig hebben moeten wachten op een persoon van het bedrijf aan de telefoon te krijgen en daarna niet de beloofde gegevens gemaild gekregen heb ik de moed opgegeven en heeft mijn zoon zijn oude toestel weer ingezet.
Dit is zeer vervelend. Ze konden mij aan de telefoon ook niet duidelijk maken of de kosten nu onder de garantie vielen dus mogelijk als je hem laat repareren dat er flinke kosten aan verbonden zijn. Dit vind ik bezwaarlijk!!
Tips en verbeterpunten voor Miky
Voor mijzelf een contract afgesloten met jullie voor het toestel Huawei ascend p7. Hier ben ik tot nu toe heel tevreden over.
Ik hoop maar dat het zo blijft gezien mijn slechte ervaring met kapotte toestellen.