Tot nu toe slecht.
Beschrijf hier uw ervaring
De container wordt regelmatig niet geleegd. Ook bij de laatste leging is dat niet gebeurd. In de loop van de dag is er nog gevraagd of die nog geleegd zou worden en dat zou wel het geval zijn. Aan het einde van de dag bleek de container niet geleegd te zijn. Daar komt bij dat andere mensen er nog meer vuil bij hadden gezet.
Uiteindelijk moesten wij er zelf voor zorgen dat de container ergens geleegd zou worden...
Reactie MKB-Afval.nl:
Geachte MKB-er,
Ten eerste bedankt voor uw feedback.
Wij zijn hier even in gedoken en zien dat wij geen melding van u hebben ontvangen m.b.t. het niet inzamelen van uw afval, misschien kunt u ons voortaan meteen contacten zodat wij het meteen kunnen oplossen.
Verder heeft onze planning even de afgelopen 2 ledigingen bekeken en daar kwamen zijn tot de volgende opmerking "19 april container niet aangeboden, 12.05 uur" en "22 maart container niet aangeboden, 11.40 uur". Omdat u de container niet had aangeboden gingen de chauffeurs er vanuit dat deze niet geleegd moest worden. Zou u zo vriendelijk willen zijn en de container voor 8.00 uur willen aanbieden? Alvast bedankt en indien u nog vragen heeft horen wij dat graag.
Mvg,
MKB-afval.nl