Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

Jeroen

Aangezien ik niet altijd in de gelegenheid ben om de container buiten te zetten meld ik dit bij MKB-Afval.nl. Nu was gisteren de vaste ophaaldag maar blijkbaar moet ik ook weer melden dat de container er staat. Meerdere malen gevraagd of de container op een andere dag opgehaald kan worden maar daar wordt geen gehoor aangegeven. Gezien de buurt is het niet mogelijk om de container een dag vtv buiten te zetten. In het verleden is de bak ook meerdere malen niet op gestelde datum niet geledigd.

Beschrijf hier uw ervaring

Door een abonnement bij een andere afvalverwerker dan de "Roteb / Schone stad" af te sluiten scheelt dit enorm in de kosten een ander voordeel kan ik niet bedenken.

MKB-Aval is een tussenpartij die zelf geen wagens heeft rijden en is dus afhankelijk van een derde partij die blijkbaar totaal niet flexibel is

Reactie MKB-Afval.nl:

Geachte heer Rommen,
Bedankt voor uw beoordeling.
Dagelijks hebben wij contact met de planning om problemen of onvoorziene situaties op te lossen. In uw geval zijn er best wat omstandigheden waarmee wij rekening dienen te houden zoals een cijferslot / sleutel waarmee wij de container kunnen bereiken. Het voor u helaas niet mogelijk om de container vroeg aan te bieden.
Al deze extra omstandigheden zorgen er voor dat de inzameling helaas niet altijd soepel verloopt, hiervoor onze excuses.
MKB-afval.nl

Score voor MKB-Afval.nl: 2/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee
Afgenomen dienst: