Enerzijds heb ik een goede ervaring met MKB afval, anderzijds slecht. Wij laten zowel restafval als papier en karton afval ophalen op 2 verschillende adressen ( 400meter van elkaar ). Met het restafval gaat het eigenlijk altijd wel goed hier zijn wij dan ook tevreden over.
Het papier en karton is al meerdere keren verkeerd gegaan, een keer of 4 is het niet opgehaald omdat of de chauffeur op een verkeerd ( lees leegstaand pand ) was gereden wat niet ons opgegeven adres was of het was niet opgehaald zonder reden aan te geven. Hierover meerdere keren contact gehad, en nu gelukkig weer een paar keer goed gegaan.
Beschrijf hier uw ervaring
Nee ik kan geen opvallende sterke punten benoemen mbt het afhalen van het afval. Afgezien dat het restafval 9 van de 10 netjes wordt opgehaald kan ik niet zo zeer iets benoemen.
Niet zomaar de lediging dag veranderen zonder te controleren of dat mogelijk is ( ivm sluitingsdagen )
Bij het niet kunnen vinden van een pand, telefonisch contact opnemen of de straat uitrijden om te kijken of je het wel kunt vinden.
De klant netjes terugbellen als dit wordt gezegd.
Reactie MKB-Afval.nl:
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw beoordeling. De inzameling van uw afval is inderdaad niet geheel vlekkeloos verlopen. Gelukkig is de locatie van de rolcontainer nu bekend bij onze chauffeur en verloopt de inzameling zonder problemen. Nogmaals onze excuses voor het eerdere ongemak. Met vriendelijke groet, MKB-afval.nl