Heel slecht, bij problemen met het ophalen en bv zoeken sleutel geven ze niet thuis.
Beschrijf hier uw ervaring
klantenservice!!
Reactie MKB-Afval.nl:
Beste,
Bedankt voor de review.
Echter vinden wij het jammer dat u deze review achterlaat.
Onze dienstverlening is dat onze chauffeurs vanaf 07:00 uur - 17:00 uur kunnen langskomen en dat de container aan de openbare weg aangeboden dient te worden.
Dit is bij u niet het geval; de container staat in een hokje. Om toegang tot het hokje te krijgen dient de chauffeur een sleutel uit een kastje te halen. Dit kastje is vergrendeld met een code.
Wij hebben begrip voor uw situatie getoond en een uitzondering gemaakt door de container uit dat hokje te halen tijdens de ledigingen.
Onze chauffeur zag bij de laatste lediging de sleutel niet liggen in het kastje. Dit hebben wij naar uw huurder gecommuniceerd welke contact met ons had gezocht per e-mail.
U heeft onze chauffeur tussentijds beschuldigd van het kwijtmaken van de sleutel en was zeer onbeschoft en onredelijk naar onze klantenservice medewerksters.
Uw huurder heeft ons vanmiddag alsnog laten weten dat zij een nieuwe sleutel in het kastje hebben gelegd en dat de container weer bereikbaar is voor het ledigen. Zoals wij hebben begrepen had één van uw medewerkers de sleutel niet terug geplaatst (waarschijnlijk vergeten).
Onze chauffeur zal uw rolcontainer volgens de (uitzonderlijke) dienstverlening die u inmiddels van ons gewend bent ledigen.
Mocht u nog vragen hebben, horen wij het graag.
Wij hopen desondanks op een prettige samenwerking.
Team MKB-afval.nl