Offerte
Communicatie

Algemene Doopsgezinde Sociëteit

Wisselend

Beschrijf hier uw ervaring

Er wordt slecht gecommuniceerd wanneer er geleegd wordt en of het gelukt is. Het is meer een soort bingo. het is nu al 2 keer fout gegaan en pas 1 keer goed.

Beter communiceren als legen niet lukt. vervoerder laten aanbellen. trackersysteem dat we weten waar de vervoerder is

Reactie MKB-Afval.nl:

Beste Eddy,
Allereerst dank voor uw review.
Bij aanvang van ieder abonnement ontvangt men, per mail, een afvalkalender. Hierop staan de dagen van lediging vermeld voor de rolcontainer. Bij iedere wijziging of aanvraag extra lediging wordt de meest recente afvalkalender per mail verstuurd.
Ook is er bij uw aanmelding een persoonlijk MKB-afval account aangemaakt. Middels het inloggen via de website kunt u alle zaken rondom uw MKB-afval container regelen en inzien, zo ook uw ledigingsdagen en afvalkalender.
Indien de rolcontainer niet is geledigd horen wij dit graag zo spoedig mogelijk van u zodat wij u in een passende oplossing kunnen voorzien.
Wij danken u voor uw verbeterpunten en/of tips, wij zullen dit doorgeven aan de desbetreffende afdeling binnen de organisatie.
Team MKB-afval.nl

Score voor MKB-Afval.nl: 2.5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee
Afgenomen dienst: