Zelf achteraan moeten bellen naar datum levering auto. Vervolgens diverse mails ontvangen m.b.t. schouwen en inleveren oude auto en levering nieuwe auto. Misschien goedkoopste oplossing voor MKB, maar erg omslachtig voor berijder. Met 3 partijen afspraken moeten maken die ook nog eens op elkaar moesten aansluiten en passen binnen mijn werkagenda. Inleveren en ophalen auto bij een lokale dealer zou een stuk praktischer zijn.
Vroeger was de levering van een nieuwe auto een feestje. Bosje bloemen o.i.d. Wellicht is dat nu helemaal nergens meer, maar ik vond het wel sober. Auto lossen op straat, korte uitleg en handtekening voor ontvangst. Overigens wel keurige mensen die kwamen ophalen en leveren.
Oude auto werd opgehaald door iemand die met openbaar vervoer kwam. Ik wist niet van welk bedrijf. Heb om legitimatie gevraagd. Ik was de eerste die daarom vroeg. Misschien goed om te laten weten door wie de auto wordt opgehaald (persoon en bedrijf). Iedereen kan wel zeggen dat hij mijn auto komt ophalen.
Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:
Hartelijk dank voor uw zeer uitgebreide verhaal en de verbeterpunten. Hier kunnen we echt wat mee voor de toekomst en nemen we uiteraard mee ter verbetering van onze service.
Veel plezier gewenst in uw nieuwe leaseauto!
Hartelijke groet,
Jorrit van MKB Lease