Jantien Schellekens / Yori Cleijsen

De oude versie van Moneybird werkte makkelijker

Beschrijving

Na al geruime tijd te zijn overgestapt naar de nieuwe versie, kan ik er nog steeds niet aan wennen. Over het algemeen vind ik het een stuk minder overzichtelijk en minder logisch dan de oude versie.

Onder andere het nummeren van facturen werkt onhandig, zoekfunctie werkt niet optimaal (on-overzichtelijk) Wanneer je een factuur / offerte verstuurt naar een ander persoon, binnen hetzelfde bedrijf kost het teveel moeite / tijd. Je moet dan het gehele contact bewerken, dit blijft zo staan voor de volgende keer, waardoor je het steeds opnieuw moet aanpassen.

Als het zou kunnen zou ik liever weer in de oude versie werken. Op dit moment zou ik Moneybird dan ook niet aanbevelen.

Reactie Moneybird:

Beste Jantien/Yori,
Jammer om te lezen dat het nieuwe Moneybird niet aan jullie verwachtingen voldoet. Zou je eens een e-mail willen sturen naar support@moneybird.nl met waar je tegenaan loopt bij het nummeren van facturen? Wellicht hebben we een simpele oplossing voor je. Je kunt hierin ook de andere punten meenemen waar je tegenaan loopt, zodat we deze kunnen noteren ter beoordeling voor de verdere ontwikkelingen. We horen graag van je!

Score voor Moneybird: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee