Jorn

Prettige werkflow maar één heel groot gemis

Beschrijving

Alles werkt opzich prettig, alleen is het een groot gemis dat je alleen een maandelijks pakket waarbij je banktransacties niet kan meenemen naar een volgende maand. En niet een jaarpakket waarin een totaal aantal transacties zitten (of een maandpakket waar je kan opsparen). Als je een kleine ondernemer bent kan je dus niet één of twee maanden later met terugwerkende kracht alle banktransacties gaan boeken terwijl je toch echt iedere maand betaald hebt. Je hebt dan na drie maanden niet 60, maar slechts 20 banktransacties beschikbaar, omdat je deze niet kunt opsparen. Je hebt dan dus bijv. twee maanden voor niks betaald en dan moet je zelfs nog je pakket upgraden en extra bijbetalen om die maand alle transacties uit de vorige maanden te kunnen boeken. Aangezien alle belastingen vanuit de belastingdienst uiteinlijk per jaar worden beoordeeld zou een boekhoudpakket hierop moeten aansluiten en kleine ondernemers de flexibileit moeten geven om wanneer het voor hen uitkomt hun boekhouding op orde te brengen. Een heel groot gemis en daardoor een onvoldoende.

Reactie Moneybird:

Bedankt voor je review. We hebben er voor gekozen dat onze gebruikers flexibel met hun abonnement om kunnen gaan. Dit houdt in dat ze per maand kunnen bekijken wat ze nodig hebben en hun abonnement hierop kunnen aanpassen. Op onze prijzen-pagina wordt duidelijk aangegeven dat je een maximaal aantal banktransacties per maand kunt verwerken en dat het niet mogelijk is om de banktransacties mee te nemen naar een andere maand.

Score voor Moneybird: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee