Dikke aanrader voor ondernemers die grip op hun administratie willen houden! Wat een kanjers zitten er achter de knoppen bij MoneyMonk!
Het programma is transparant, overzichtelijk en (overwegend) intuïtief in gebruik. Kom je er niet helemaal uit, dan zijn de kennisbank èn de mensen je beste vriend.
Wat me in het bijzonder positief opvallen: - duidelijk taalgebruik: boekhouden an sich kent jargon en complexe termen. Dat wordt in MM makkelijk gemaakt zonder de link met de complexere materie te verliezen. - IB-aangifte module: geen woorden voor hoeveel simpel dat overzicht mijn aangifte heeft gemaakt. - video-uitleg bij hulpartikelen met voorbeelden hoe je iets doet. - netwerk met erkende boekhouders: ik heb geen boekhouder omdat ik eigenwijs ben en het zelf wil doen, maar dat hóeft dus niet. - uren, facturen, ritten, kosten, bezittingen, BTW aangiftes en ALLES bij elkaar op één plek. Wat wil je nog meer?! - betaalbaar: compleet pakket waar ik mee kan wat ik moet kunnen, en waarmee ik (eindelijk) het zelfvertrouwen heb gekregen dat ik weet wat ik aan het doen ben. Zonder voor elke scheet bij te moeten betalen omdat het niet in mijn pakket zit.
Sinds ik een half jaar geleden ben overgestapt naar MoneyMonk, is mijn adminstratie weer helemaal Zen :)