Marcel Vos

Waardeloze service. Heb iets uit de verpakking gehaald en bekeken, en zag dat het niet goed was. Wilde het terugsturen maar dat mag niet.
Daarna wordt er gewoon niet meer gereageerd.

Als ze moeten leveren zijn ze er wel, maar naderhand niet meer.

Lijkt me duidelijk. Een goede service verlenen.

Reactie Moviestore.nl:

Beste Klant,
Wij willen graag een reactie geven op jouw review.
Nadat wij op jouw verzoek van tevoren een opgave hebben gedaan over het materiaal ivm de hardheid heb je dit artikel besteld en is het op 5 februari 2018 verzonden.
Wij hebben bericht van de vervoerder gekregen dat je bestelling op 7 februari is bezorgt.
Netjes voor de carnaval omdat dit artikel daarvoor was bedoeld.
Wij begrijpen uit je emailreactie, dat je ook een andere knuppel hebt gekocht en deze hebt gebruikt voor de carnaval.
Op donderdag 15 februari stuur je ons een bericht dat je de Negan Knuppel van The Movie Store niet hebt gebruikt en terug wilt sturen.
Echter, je geeft ook aan dat de verpakking is opengemaakt en dat de sluitingen missen.
In de algemene voorwaarden van The Movie Store staat dat de bestelling alleen geretourneerd kan worden als deze niet is geopend en/of in de originele verpakking zit.
In jouw review geef je aan dat het artikel niet goed is, maar dit ligt dus iets genuanceerder.
Met het artikel is niets mis, jouw keuze is alleen op je andere aankoop gevallen.
En we begrijpen dat je slechte review dus meer betrekking heeft op het feit dat je een verkeerde keuze hebt gemaakt, en dat spijt ons zeer.
mvg,
K. Lucas
The Movie Store

Score voor Moviestore.nl: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Negan honkbal knuppel