Jean Roubroeks

Toen ik de horloges van MSTR watches zag dacht ik; 'Waaauw! die zien er echt keigaaf uit!'. Toendertijd was ik zelf niet opzoek naar een horloge, maar ik kwam steeds terug op de designs van de Ambassadors, na 2 maanden twijfelen kwam er een gelimiteerde oplage van de Ambassador met Goud, zwart en zilver. Dat was de perfecte horloge! Super neutrale maar mooie kleurcombinatie, te combineren met elke outfit en natuurlijk voor een chique dinner was deze perfect, dus zonder te twijfelen heb ik deze besteld. Hij was echt razendsnel geleverd in een mooie goud-zwarte doos. Toen ik de doos openmaakte was het horloge nog mooier dan op de foto's, liefde op het eerste gezicht zo te zeggen. Nummer 083/1000, superblij met mijn aankoop, wat blijkt achteraf? JANDINO ASPORAAT heeft precies hetzelfde horloge! Het moet niet gekker worden.

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de MSTR Ambassador, de leveringstijd, de klantenservice. Ik volg MSTR op Instagram en Facebook en het is mooi om te zien hoe een bedrijf zichzelf omhoog werkt doormiddel van de marketing ze verrichten en de beurzen die ze opzoeken.

Ik heb MSTR Watches bij al mijn vrienden aangeraden en iedereen was verliefd op de designs en zijn zelf ook aan het overwegen een MSTR te kopen!

Ik raad dit bedrijf zeer zeker aan iedereen aan!

~JJM R.

Score voor MSTR Watches Nederland: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja