Allereerst zijn de horloges die jullie aanbieden van topkwaliteit. Ik heb een tijdje geleden een Meister Ambassador horloge bij jullie besteld via de betaalmethode AfterPay. En ik moet zeggen dat hij er nog strakker uitzag dan dat op de foto te zien was. Ik zat echter te twijfelen tussen 2 horloges waardoor ik besloot om twee te bestellen. Mijn intentie was om dan ook om de horloge die mij het minst beviel weer terug te sturen. Toevallig bezocht ik op de dag van aankomst jullie site en daar zag ik dat één van de horloges die ik had besteld 40 euro in prijs was verlaagd. Dit was voor mij reden om een mail naar jullie klantenservice te sturen en dat brengt mij tot het volgende punt: de service. Jullie service is topnotch. In de mail die ik aan jullie stuurde vermeldde ik dat het mijn bedoeling was om 1 horloge terug te sturen en dat ik het lullig vond dat de horloge die ik wou houden, een paar dagen na mijn geplaatste bestelling 40 euro in prijs was verlaagd. Jullie response hierop uitte dat het geen probleem was dat ik één horloge terug zou sturen en daarnaast pastte jullie het te betalen AfterPay bedrag aan door er 40 euro van af te trekken, waardoor ik uiteindelijk toch nog mijn 40 euro korting kon krijgen. De kwaliteit en service tot dusver zijn top. Het enig heikelpunt voor mij en velen anderen is dat jullie maar een beperkt aantal fillialen hebben in Nederland. En aangezien deze fillialen zeker niet in de buurt liggen ben ik eerder geneigd om via jullie online website een horloge te bestellen, terwijl ik een horloge toch liever in een winkel koop dan online.