20 dagen geleden mijn pakketje geretourneerd en nog steeds mijn geld niet terug. Bij de klantenservice krijg je alleen een antwoord dat het druk is. Niet iets wat je kan verwachten van een online webshop in deze tijd. Bij de meeste bedrijven heb je het gelijk weer terug op je rekening. Tevens heeft het me ook nog 7.20 gekost om het te retourneren. Iets wat je al helemaal niet mag verwachten van een webshop in deze tijd. Kortom, slechte service zal hier niet meer bestellen.
Reactie My Jewellery:
Hi Denise. Wat super vervelend om te zien dat je niet helemaal tevreden bent over ons retourbeleid. Ik zie dat je al contact hebt gehad met onze klantenservice & dat zij je wat meer uitleg hebben gegeven over de termijn van de terugbetaling. Deze is nog niet verstreken. Ook hebben zij in het mailcontact aangegeven dat je opnieuw contact met ons mag opnemen op het moment dat deze termijn is verstreken met een foto van jouw retourbewijs zodat we het alsnog in orde kunnen maken na die tijd. Hier hebben we nog niets op vernomen, dus mail ons gerust. We kijken dan graag met je mee. Wanneer je liever niet betaald voor een retourzending mag je ook altijd jouw pakketje naar een van onze boutiques brengen, dan is dit kosteloos. We zien jouw reactie graag tegemoet! Liefs, Daniek team My Jewellery.