Ik had de blauwe multijurk besteld. Ik heb daar in eerste instantie 1 week op gewacht. Ik heb toen de klantenservice gebeld om te vragen hoe het zit want deze jurk was bedoeld voor een bruiloft die eraan zat te komen. Zij zei dat mijn order kwijt was geraakt en ze hem zo snel mogelijk zouden versturen. Ik heb een paar dagen gewacht en had nog steeds geen mail niks gekregen dus weer gebeld. Nu wordt er aan mij vertelt dat de jurk niet op voorraad is. Ik heb 2 weken op een jurk gewacht, die op dat moment toen ik hem kocht wel op voorraad was, die ik nooit zal krijgen. Ze hebben mijn jurk dus aan iemand anders gegeven.
Het eerste meisje waar ik mee heb gesproken aan de telefoon was erg begripvol.
Niet iets aan mij verkopen als je het niet geeft. Ik heb nu geen jurk voor de bruiloft. Er gaat wat mis met jullie orders en ik ben de dupe. Er is ook geen voorstel geweest om het met mij goed te maken. Dit vind ik heel erg.
Reactie My Jewellery:
Hi Donna, bedankt voor je eerlijke review! Soms kan het voorkomen dat het systeem wat achterloopt, hierdoor lijkt het item nog wel op voorraad te zijn. We gaan je daarom een leuke verrassing opsturen vanwege het ongemak! Liefs, Melanie team My Jewellery.