Slecht
Kwaliteit, prijzen en nog zoveel meer.
Wat voor een belachelijke adventskalenders zijn me dat jullie moesten beschaamd zijn. Allereerst te beginnen met beide uitzichten ervan zo’n kerst vibes krijg ik er toch niet van, gewoon wat karton met roze glimmende cijfers. Je maakt 1 vakje open en je krijgt er amper je vingernagel in nog niet zelfs, je moet prutsen en het is een heel gedoe ook je moet opletten dat je ondertussen geen andere vakjes mee openscheurt of dat je sieraden niet naar beneden vallen. Zegt al genoeg wat voor een kwaliteit dit is van kalender. Dan heb ik nog niet gesproken over de inhoudt ervan. Bepaalde sieraden zijn goed van kwaliteit en zijn het geld waard de andere zijn brol en breken in één keer, dat staat gelijkaardig aan wat goedkope sieraadjes van de kermis of vanuit een kauwgombak waarin je een muntje steekt en je moet draaien. Ook heb ik de adventskalender gekocht van 24 vakjes OPNIEUW hetzelfde verhaal van bij de 10 vakjes adventskalender, je betaalt er MAAR LIEFST €149 voor; nogmaals zelfde liedje als hierboven getypt, en wat ik vooral vervelend vindt is dat je er immens veel geld voor betaald en er veel dezelfde items in voorkomen zoals de vorige adventskalender wat ben ik met 2 keer hetzelfde item? Cadeau geven? Sorry nee, ik koop deze adventskalender voor mezelf en ik verwacht dan ook dat er in beide adventskalenders geen zelfde items inzitten dat is de bedoeling ervan, toch?Sorry Myjewellery maar waar zijn jullie überhaupt mee bezig? Dit is echt not done, ik wil hier mensen mee waarschuwen om niet hetzelfde mee te maken zoals ik. Koop beide adventskalenders NIET, het bespaart je een hoop ellende en geld ook.
Reactie My Jewellery:
Hi Lotte,
Bedankt voor je eerlijke review!
We vinden het jammer om te horen dat de Adventskalenders niet aan je verwachtingen voldeden. We werken altijd aan het verbeteren van onze verpakkingen en het openen van de vakjes. Elk jaar plaatsen we een unboxing van de Adventskalender op ons YouTube kanaal staan waar we tot in detail laten zien wat er in de kalenders zit!
Daarnaast zijn we steeds bezig met het verbeteren van de kwaliteit van onze producten, en je feedback is hierbij erg waardevol. We waarderen je input en vinden het belangrijk om de beste ervaring te bieden. Mocht je verder nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website.
Liefs, Raiesa team My Jewellery💗