Leuke kaartjes toen ik belde voor hulp bij het tweede proefkaartje wat ik al besteld had werd ik ook gewoon netjes goed geholpen alleen blijkbaar had ik dus bij de eerste bestelling van een proefkaart geen setje met kleuren en soort papier ontvangen had.
Daarom dus onnodig een tweede proefkaarten besteld want ze verschillende heel erg van kleur terwijl ze allebei groen zouden moeten zijn. Maar dat is na een belletje dus goed gekomen
Nu heb ik een doos met de bestelde kaarten ontvangen die ik uiteindelijk heb besteld wat blijkt nu aan het einde van het schrijven van enveloppe. Dat de kaarten enveloppe de telling niet overeenkomt Ik ben zelf ook vergeten na te tellen of alle aantallen van de kaarten goed is en de enveloppe ook niet geteld gelukkig ruim besteld dus ik kom hopelijk niet te kort kom voor onze bruiloft kaaten, enveloppe.
Al met al super leuke kaarten ontvangen we krijgen veel complimenten dat ze origineel zijn.
Beter opletten dat bij de eerste proefbestelling ook de proefkaartjes van de kleuren en soort papier erbij zitten die ik dus miste...
Leuk dat je alles kan aanpassen ook naar eigen wens kan maken alles groter of kleine kan maken op de kaart dus totaal geen standaard kaartje 💪