Al 6 dagen aan het wachten op een proefdruk...vandaag nog steeds niks ontvangen. Omdat we op vakantie vertrekken, op 7/7 dan toch maar zonder een proefdruk gezien te hebben 30 stuks besteld, kom je er opeens een schijffout tegen, je maakt daar melding van en dan beweren ze dat alles al gedrukt is en al op de post is gedaan.
Jammer dat schrijf fouten niet gemeld worden. Veel te lang wachten op een proefdruk. Geen reactie op mails.
Reactie MyCards.nl:
Beste Sluijsmans,
Bedankt voor je feedback.
Het spijt mij om te lezen dat je niet geheel tevreden bent over onze dienstverlening.
Graag reageer ik hieronder op je feedback.
Je proefdruk heb je bij ons op dinsdag 2 juli in de avond besteld.
Deze hebben wij de volgende dag op woensdag 3 juli netjes voor je gedrukt en per brievenbuspost verzonden naar het door jou opgegeven adres. Brievenbuspost binnen Nederland wordt normaliter binnen 48 uur bezorgd, maar helaas kan brievenbuspost naar België er volgens PostNL iets langer over doen voordat deze bezorgd wordt. Hier hebben wij helaas geen invloed op.
Op zondagochtend 7 juli om 08.30 uur heb je bij ons een definitieve bestelling geplaatst met diezelfde 7 juli als verzenddatum.
Hierbij heb je ervoor gekozen om de kaarten niet eerst door ons te laten controleren voordat deze gedrukt en verzonden werden. Jammer, want dan hadden mijn collega's de schrijffout voor je kunnen ontdekken en in overleg kunnen aanpassen.
Wij hebben daarom netjes je kaarten later diezelfde ochtend nog, zoals besteld, in productie genomen, zodat de kaarten op tijd verzonden konden worden. Op diezelfde zondag 7 juli om 16.30 uur in de middag heb je ons een e-mail gestuurd met het verzoek om een aanpassing te doen in het ontwerp. Dit was helaas niet meer mogelijk omdat de kaarten zoals gezegd al geproduceerd en ingepakt waren. Als dit nog wel mogelijk was geweest, dan hadden we dit uiteraard graag voor je gedaan.
We hebben je direct aangeboden om je een tegemoetkoming in de kosten te doen indien je de kaarten opnieuw wilt laten drukken, maar daar hebben we tot op heden geen reactie op ontvangen.
Verder kan ik helaas geen andere e-mail van je vinden dan de e-mail die je ons op zondagmiddag om 16.30 uur hebt gestuurd. Ik hoor daarom graag om welke e-mails het gaat waar je geen reactie op hebt ontvangen.
Nogmaals, erg jammer dat het zo is gegaan. Mochten we toch nog nieuwe kaarten voor je mogen maken tegen een gereduceerd tarief, dan horen we dat graag!