KN

Aanvankelijk goede ervaring mbt assortiment op website en snelheid van verzending. bij uitpakken van bestelling had de fles isopropyl alcohol gelekt en deze was dus al deels leeg. De bestelde kleuren (gellak) waren totaal anders dan op de foto's van de website. De dame van de klantenservice gaf aan dat dit toch echt aan de beeldinstellingen van mijn telefoon lag. Ik kon de kleuren ruilen maar dan waren kosten voor mijn rekening. Naar mijn mening geen goede service.

Breed assortiment en snelle levering.

Reactie Nageldeco.nl:

Beste,
Dankuwel dat u de moeite heeft genomen ons te reviewen.
Alle producten worden nagekeken alvorens deze te verzenden. Toch kan het altijd een keer voorkomen dat een vloeistof flesje lekt, zoals we via de mail hebben afgesproken gaan we u daar ook een nieuw flesje voor toezenden.
U geeft aan dat de 2 bestelde kleuren van onze gellak afwijkte. Wij hebben aangegeven dat dit wellicht door uw beeldinstellingen komt, omdat de afwijking minimaal is. Bij alle gellak flesjes staan extra foto's om een zo goed mogelijk beeld van de kleur weer te geven. En kleine verschillen zijn onvermijdelijk. Natuurlijk blijft het jammer dat u andere verwachtingen hiervan had.
Als wij de 2 flesjes retour hebben ontvangen gaan we, zoals afgesproken, de isopropyl alcohol tezamen met 2 nieuwe uitgekozen kleuren toezenden.
Heeft u verder nog vragen laat het ons weten.
Vriendelijke groet,
Marian Castricum
klantenservice Nageldeco

Score voor Nageldeco.nl: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Gellak, nageltips, isopropyl alcohol