MilLanguage

In eerste instantie kreeg ik het verkeerde product binnen zonder verpakking. Toen ik dat aangaf, werd er heel adequaat op gereageerd en kreeg ik per direct het juiste product toegestuurd. Ook weer zonder verpakking. Volgens de klantenservice ligt het aan Post.nl dat ik geen verpakking mee kreeg. Het heeft er wel toe geleid dat ik niet precies weet hoe het product eruit zag toen het wel verpakt was.
De achterkant van de correctorpen viel er steeds af, waardoor de reserve stiften eruit vielen. Hij was al gebruikt en ik moest het eerste puntje weggooien. Dat vond ik wel jammer. Verder een handig product dat je niet zomaar in de winkel kunt vinden.

Vriendelijke klantenservice, snelle verzending. Goed assortiment

Het product mag beter verpakt worden.

Reactie NagelProducten.nl:

Beste MilLanguage,
Bedankt voor je feedback. Het spijt ons dat je het verkeerde product ontving, maar we zijn blij dat je snel het juiste product hebt ontvangen. Wat betreft de verpakking: onze producten worden altijd zonder verpakking geleverd, wat we ook aan onze klanten proberen duidelijk te maken.
Wat betreft de correctorpen: we vinden het vervelend dat de achterkant loskwam en dat je het eerste puntje moest weggooien. We nemen je opmerking serieus en zullen dit met onze leverancier bespreken.
We hopen dat je verder tevreden bent met je aankoop en staan altijd klaar om je te helpen bij verdere vragen.
Selin team Nagelproducten.nl

Score voor NagelProducten.nl: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Nail correctorpen