J. Roos

Totaal ontevreden. Ik had specifiek gevraagd naar het Kefirplantje, zoals dat vroeger werd gebruikt. Kon je bij wijze van spreken eindeloos gebruiken en je kon, als het plantje groeide, een deel aan anderen geven. Ik krijg nu korrels, die ik, als ik de handleiding goed begrijp, slechts vijf keer kan gebruiken.
Verder rekenen jullie aan verzendkosten euro 3,50, terwijl de werkelijke verzendkosten euro 1.30 blijken te zijn. Dus onterechte extra inkomsten.

Verbeterpunten of tips?

Zie hetgeen ik aan het begin heb aangegeven.

Reactie Naturaplaza:

U zegt bij ons een kefirplantje te hebben gekocht. Een kefirplantje verkopen we niet . Wat u zelf heeft gekocht is een kefirferment (das een poeder), wat ook als dusdanig op de website staat. Vervolgens krijgen we een reactie waar u aangeeft pillen te hebben gehad. We verkopen geen kefirpillen enkel kefirpoeder/ ferment. U refereert dus naar iets anders en weet dus eigenlijk niet wat u zelf heeft besteld.
U bent blijkbaar niet tevreden over iets wat hij gewoon verkeerd heeft besteld, heeft geopend en er dan achter komt dat het niet goed is. Dit had u ook kunnen constateren als u de de buitenkant van de verpakking had gelezen of de bijsluiter. Gezien het een voedingsproduct betreft kunnen we dit natuurlijk niet terug nemen als het product geopend is.
Namens Steviahouse.nl
Excuses voor het ongemak