Met het bedrijf: voor de bestelling via de website heb ik wel wat verbeterpunten aan te dragen.
De website werkte traag, daardoor bleek ik beide producten tweemaal besteld te hebben. Ik heb dat bij de definitieve bestelling ook rechtgezet, maar ook dat bleek uiteindelijk te traag verwerkt. Daardoor heb ik twee yoghurtmakers ontvangen.
Ik heb geen factuur ontvangen. Dat wil ik alsnog. Een snelle toezending van een factuur had me alert kunnen maken op de fout in de bestelling en had extra werk en kosten kunnen besparen/
Over de retourzending: het gesprek met de medewerker was heel prettig. Ik heb begrepen dat hij een retourbon voor me zou aanmaken. Die heb ik niet ontvangen.
Over het product: vandaag maak ik voor de derde keer kefir. Het smaakt prima, mijn maag en darmen zijn er blij mee, het is een gemakkelijke manier om kefir betrouwbaar te maken. Dus: heel tevreden.
Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?
Ik ben blij dat ik op deze manier een goede kefirmaker heb kunnen kopen. Ik heb op andere plekken geen kefir in zakjes gevonden. Die vind ik wel erg goed en gemakkelijk.