Dit is mijn eerste ervaring met suikervervangende artikelen. Ik had zoetjes in tabletvorm, druppels en poeder besteld. Ik wilde eerst een paar weken uitproberen voor ik een review schreef.
De zoetjes voor in koffie en thee vindt ik echt vies. Ik heb het op diverse manieren geprobeerd: 1 tabletje, 2 tabletjes, andere koffie, maar dat maakte voor mij niet uit; ze geven een 'chemische' bijsmaak. Een paar dagen zonder zoetjes in de koffie beviel beter. Ik gebruik nu de druppels in de koffie en dat gaat goed. De tabletjes heb ik aan mijn dochter gegeven, die vindt ze prima.
De druppels en het poeder voldoen aan mijn verwachtingen. De flesjes waar de vloeistof in zit vindt ik niet handig. Je moet echt flink schudden om er wat uit te krijgen en daardoor kan je niet exact doseren. Pipet zou fijner zijn.
Ik weet dat ik moet wennen aan andere smaken en dus heb ik het even wat tijd gegeven.
Ik zal zeker weer een vervolgbestelling doen want ik wil ook nog andere opties uitproberen (de kristal bijvoorbeeld).
Al met al ben ik tevreden!
Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?
Nog te weinig besteld om hier een oordeel over te hebben.