Reis
Reisadvies
Kwaliteit van het reisvoorstel

Paulus Pieter Veldhuis

Geweldig!

Sterke punten tijdens het verblijf

Locaties van de hotels

De route van San Christobal naar Palanque, de Mex199, is een prachtige route door een mooi landschap. Echter kun je hier bijna niet van genieten door de extreem veel "topes", wegwerken en onvriendelijke blokkades van locals. Van wegwerken en "topes" kun je weinig doen maar de blokkades zijn er dagelijks, ze zijn er al een paar jaar, komen onvriendelijk en dwingend over. Wij hebben deze dag als heel onplezierig ervaren en geven dan ook de tip om deze dag/route tegen het licht te houden. Locals adviseren de route via Villahermosa, het is een paar uur langer rijden maar is tenminste opstakelvrij. Verder een superreis, goede hotels en locaties!!

Reactie NBBS Reizen:

Hartelijk bedankt voor de feedback over uw rondreis door Mexico. Wat fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over dit mooie land! Dank ook voor uw tip over de MEX199. Topes zijn al iets om rekening mee te houden in Mexico, maar zijn goed te accepteren omdat ze de verkeersveiligheid bevorderen. De blokkades vormen echter een ongewenst obstakel. Wij gaan in overleg met onze partner in Mexico om te kijken of we de alternatieve route in de reisbeschrijving kunnen opnemen. Met vriendelijke groet, het team van NBBS Reizen

Score voor NBBS Reizen: 5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Ja
Rondreis / hotel / anders: viva mexico