Reis
Hotel(s)
Reisadvies
Kwaliteit van het reisvoorstel

Peter Boomsma

Ik ben tevreden over de (medewerkers van de) NBBS. Op mail en (een paar) telefoontjes werd snel en adequaat gereageerd.

Sterke punten tijdens het verblijf

Het klopt aardig: The best of the southwest

Naar San Francisco vliegen via Houston met een vervolgvlucht is me ZEER slecht bevallen. Je gaat het land in en komt rigide veiligheidsmaatregelen tegen (diverse keren op de foto, fingerprints etc). Dat was echt een slecht advies. Ik sprak circa tien Nederlanders en iedereen had de aansluiting gemist naar SF. Wij dus ook. Je komt in een hal met 500 medereizigers en komt dus in een zeer lange rij te staan. Dat lukt nooit in anderhalf uur. En dan had het vervangende vliegtuig ook nog eens een uur vertraging. Je bent dan zo'n beetje 24 uur onderweg, terwijl er ook rechtsreeks vluchten zijn. Ik had graag van de NBBS dat alternatief gehoord. En een vliegtuig later naar SF.
De auto heb ik opgehaald in San Francisco, in de stad. Hier stond een rij van 60 man, na dit uur is de auto niet klaar, ga je een uur naar de Starbucks, oftewel, geef eerlijk aan dat dit een dagdeel kan kosten. Vervolgens bleek onze auto aan iemand anders uitgeleend zodat we nog extra moesten wachten. Hertz gaf daarop overigens aan dat we de auto niet volgetankt hoefden af te leveren.
Reis je met twee kinderen van 21 en 19 reist en je gaat naar LA dan vind ik het bijzonder jammer dat we een hotel in Anaheim hadden. Dat is dichtbij Disney maar veel te ver weg van bijvoorbeeld Hollywood, Beverly Hills, Santa Monica, het Hollywood sign of Venice Beach. Mijn kinderen vonden de plek echt fout gekozen.

Reactie NBBS Reizen:

Hartelijk bedankt voor uw uitgebreide bericht. Uw punt over het overstappen is duidelijk en begrijpelijk. Rechtstreeks vliegen naar San Francisco is mogelijk. De prijs van het vliegticket is een stuk hoger, dat maakt een vakantie met een gezin (met kinderen die de volle ticketprijs betalen) tegelijk fors duurder. Maar uiteraard hadden we u daarin de keuze moeten bieden. Luchtvaartmaatschappijen geven richtlijnen m.b.t. een 'minimum connecting time' bij een overstap. Deze houden wij aan en indien mogelijk nemen wij daarin extra marge op voor het hoogseizoen, precies om te voorkomen wat u heeft meegemaakt. Dat lukt helaas niet altijd, met name in de zomervakantie. Heel vervelend dat u de aansluiting heeft gemist, onze excuses hiervoor. Bij het ophalen van huurauto's kan het inderdaad druk zijn, maar is het gelukkig niet altijd. Het is voor ons goed om te horen dat Hertz u met de volle tank benzine enige compensatie voor het wachten heeft geboden. Voor reizigers met jongere kinderen is de ligging van het hotel in Anaheim inderdaad beter dan voor kinderen van uw leeftijd. Deze feedback kunnen wij gebruiken voor toekomstige reizigers. Nogmaals bedankt dat u ons zo uitgebreid heeft willen informeren. Met vriendelijke groet, het team van NBBS Reizen

Score voor NBBS Reizen: 4/5
Beveelt u dit bedrijf aan Ja
Rondreis / hotel / anders: Best of the Southwest