Rondreis Highlights of the West gemaakt. Zuid/Westen USA Californie. Mooie afwisselende rondreis, LA, San Francisco richting Las Vegas en dan heel rondje met national parks. Reisduur normaliter 16 dagen, wij vonden de reisafstand te groot, je rijdt uren per dag, is te veel en wij hadden al 3 dagen geboekt. Wel zeer tevreden over meedenken en reisadvies. Hotels meestal prima op enkele uitzondering (altijd schoon en goede bedden). Wel jammer dat er meestal geen ontbijt bij zit, echt gemis vonden wij. Liever prijs inclusief.
Sterke punten tijdens het verblijf
Mooie rondreis, afwisselend. Makkelijk dat alles geregeld en betaald is en je 's morgens alleen je key card in hoeft te leveren. Prima auto. Altijd zwembad er bij.
Reisafstand te groot van deze rondreis, maak het korter qua kilometers (bijvoorbeeld geen Bryce) of boek extra dagen. Hoogzomer national parks bezoeken wil je liever vroeg het park in om de drukte voor te zijn dus logeergelegenheid naast het park, niet eerst 3 uur rijden er naar toe. Sommige hotels vond ik toch wel erg eenvoudig, te dicht bij de snelweg. Op sommige plekken had er toch echt beter alternatief moeten zijn.