Reis
Service
Hotel(s)
Reisadvies
Kwaliteit van het reisvoorstel

We werden goed geholpen om een reis naar Oost Canada te boeken niettegenstaande onze de laattijdige beslissing om deze reis te ondernemen.

Sterke punten tijdens het verblijf

De reisbescheiden lagen klaar in het eerste hotel zoals beloofd, in 2 exemplaren. Alles was voordien betaald waardoor we ter plaatse (soms) enkel nog het ontbijt dienden te betalen.

Op twee plaatsen in de rondreis was een kamer voor 2 personen geboekt ipv voor 4 personen. Uiteindelijk werd dit ter plaatse wel in orde gebracht, maar dit zorgde voor onnodige stress.
De routebeschrijving zou meer indicaties mogen bevatten qua tijdbesteding onderweg. Soms bleven we te lang onderweg waardoor we activiteiten misliepen op de volgende bestemming omdat deze dan de avond voordien reeds dienden gereserveerd te worden. Hadden we dit geweten, dan konden we onze reistijd beter verdeeld hebben.
De bezoeken aan Kitchener, Midland en Pembroke vonden we eerder saai/overbodig. De rit erheen was ook betrekkelijk kort, waardoor wij één van de drie zouden schrappen om wat langer in Montréal of Québec te kunnen vertoeven.

Score voor NBBS Reizen: 4.5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Ja
Rondreis / hotel / anders: Canada Oostkust