We hebben een mooie vakantie gehad langs prachtige plekken in Canada.
Sterke punten tijdens het verblijf
Uitstekende camper, heldere routebeschrijving.
We hebben geen berichten gekregen over de wildfires (bosbranden) en roadblocks terwijl andere reizigers van hun organisatie dat wel hadden gekregen. Wel belangrijk ivm de route etc.
Achteraf: het zou fijn zijn geweest als de NBBS vooraf meer had meegedacht over de meeste efficiënte route. Nu hebben we Vancouver Island niet kunnen doen, terwijl dat met een andere route wel mogelijk zou zijn geweest. Bijv. andere eindlocatie (Calgary) Meedenken en ook adviseren. Ook als de klant zelf al ideeën heeft.
Reactie NBBS Reizen:
Hartelijk dank voor uw feedback. Onze excuses voor het feit dat u van ons geen informatie over de bosbranden in Canada heeft ontvangen. Wij hebben geprobeerd alle reizigers voor vertrek hierover te informeren, wat in bijna alle gevallen ook gelukt is en goed werd ontvangen. Reizigers die al onderweg waren, konden wij helaas niet allemaal bereiken. Zij konden indien nodig een beroep doen op onze lokale vertegenwoordiging. Wat betreft suggesties voor andere routes scoren onze medewerkers over het algemeen vrij goed. Het is jammer dat dat bij uw reis niet goed uit de verf is gekomen. Indien u van een andere luchthaven naar huis reist dan u bent aangekomen, kan dat nadelige invloed hebben op de prijs van het vliegticket, maar vooral op de zogenaamde drop off kosten van een camper of huurauto. Het kan zijn dat wij ons iets teveel op deze kosten hebben gericht, maar dan hadden we het met u kunnen overleggen. Daarnaast is Canada zo groot, dat we onze reizigers ook wel de tijd willen geven om elke plek goed te bezoeken en niet te gehaast te reizen. Op Vancouver Island is zo veel te zien, dat het ook een reisbestemming op zich kan zijn. Indien u ooit terug wilt keren naar Canada, denken wij graag met u mee over de beste reisroute. Met vriendelijke groet, het team van NBBS Reizen