Over het algemeen een goede ervaring gehad; de minpuntjes zijn hieronder beschreven waarvan de meeste geen blaam betreft bij NBBS.
Sterke punten tijdens het verblijf
Goede correcte service, wij kregen op alle vragen een antwoord
Voor alle veranderingen werd een oplossing gevonden
Indien bij een hotel vermeld staat incl. ontbijt dan verwacht ik niet dat ik dan extra kosten moet maken. Dit was het geval in Hotel in Elko. Ontbijt bleek niet in hotel te zijn maar bij Denny's en je kreeg een voucher voor $4 maar dat was excl drinken en zeer mager ontbijt .
Een midsize SUV voor 4 personen is te klein als je met 3 koffers reis en 4 rugzakjes
En bij aankomst in Moab bleek onze reservering te zijn geannuleerd terwijl die van mijn zusje en nichtje wel door was gegaan; wij vroegen ons wel af of het een fout van jullie dan wel van het hotel was; wij denken het laatste.
Verder bleek bij hotel in Pocatello het ontbijt incl. te zijn dit stond echter niet vermeld bij on bescheiden en is door baliemedewerkster 's avonds ook niet tegen ons gezegd. Wij kwamen daar de volgende avond achter toen ik vroeg hoe duur het ontbijt was....
Wij hebben een klacht ingediend via jullie bij Alamo ivm toestand van de banden waarmee zij hun klanten de weg op sturen. Misschien kunnen jullie toekomstige reizigers erop wijzen deze goed te controleren. Wij hebben geluk gehad dat wij niet zijn lek gereden in de bergen.