Reis
Hotel(s)
Reisadvies
Kwaliteit van het reisvoorstel

Wim Blom

Prima reis, goede adviezen van Saskia, goede gids veilige rijstijl.
Excursie snorkelen sloeg nergens op. Moesten zelf nog de overtocht met een bootje betalen. Daar kregen we slippers en een snorkel. Met gestrekte arm werd aangewezen, daar moet je snorkelen en zoek het verder maar uit. U weet wat wij ervoor betaald hebben. slaat nergens op.
Handig om uw reizigers erop te wijzen dat er met volle maan in veel hotels en restaurants geen alcohol geschonken wordt. Kan men dus maatregelen nemen. Wellicht kunnen de gidsen hun reizigers adviseren voorzichtig te zijn met inkopen in de kruidentuin. Heb voor 100 euro pillen gekocht en ik merk erna 4 weken nog niets van. Dan voel je je wel een naïeve toerist.
Mooie treinreis gemaakt. Ter plaatse kosten de tickets 4 euro ???
Toch met een zeer tevreden gevoel huiswaarts gekeerd.

Sterke punten tijdens het verblijf

zie mijn verhaaltje

zie boven

Reactie NBBS Reizen:

Hartelijk dank voor uw feedback en fijn om te lezen dat u tevreden bent over ons reisadvies en de chauffeur in Sri Lanka. Over de snorkelexcursie naar Pigeon Island hebben wij niet eerder klachten ontvangen. Wat jammer dat u over deze excursie niet tevreden bent. Wij gaan dit uitzoeken bij onze lokale partner. Een treinkaartje is ter plaatse inderdaad goedkoper. De vraag is of de prijs die u heeft gezien voor tickets in de eerste, tweede of derde klasse is. Belangrijker is echter: als u deze kaartjes ter plaatse zou willen aanschaffen en er is op de gewenste datum geen beschikbaarheid meer, valt uw hele reisplan in duigen en ontstaat een probleem met het vervolg van uw reis. Daarom schaffen wij deze tickets op tijd voor onze reizigers aan. Deze zijn inderdaad zo lang tevoren duurder, maar bieden wel de zekerheid die wij onze reizigers willen bieden. Dank u wel voor de tip over het schenken van alcohol.
Met vriendelijke reisgroet, het team van NBBS Reizen

Score voor NBBS Reizen: 4/5
Beveelt u dit bedrijf aan Ja
Rondreis / hotel / anders: rondreis, hotel