Goede service, denken goed mee in de gewenste bestemmingen. Prima hotels geboekt
Sterke punten tijdens het verblijf
Goed georganiseerde reis, prima hotels en fijn dat je een route beschrijving met tips krijgt vooraf.
Het bureau in de USA wat je moet bellen als er problemen zijn waren zeer slecht bereikbaar. Stond lang in de wacht, moeilijk om de juiste persoon te spreken te krijgen en je wordt niet terug gebeld, terwijl dit wel beloofd was. Slechte ervaring mee!
Reactie NBBS Reizen:
Hartelijk dank voor uw feedback en wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en de reis die wij voor u hebben samengesteld. Wel spijtig dat u door ons lokale agentschap niet goed geholpen bent. Deze terugkoppeling hebben wij deze zomer eerder gehoord en dit is reeds met hen besproken. Er was sprake van een wat lage personele bezetting, waardoor niet de service kon worden gegeven die wij van deze partner gewend zijn. Wij gaan er van uit dat dit probleem wordt opgelost. Mocht het nog eens misgaan en het is urgent, dan kunnen reizigers terugvallen onze 24-uurs nooddienst in Nederland.
Een vriendelijke reisgroet van het team van NBBS Reizen