Geweldige reis. Vele high lights, ondanks het razende tempo.
Sterke punten tijdens het verblijf
Mooie reis/ informatie vooraf duidelijk/ inchecken hotels vooraf allemaal goed geregeld.
Sommige hotels echt wat gedateerd/ inchecken lufthansa was vooraf niet duidelijk voor ons. Concreet; terug waren de stoelen wel al gereserveerd, heen niet en was niet duidelijk terug te vinden. Hierdoor zaten we verspreid over het vliegtuig. / Regel vooraf als dienst ( optioneel) die pas dat je alle parken kunt bezoeken met daarbij de mogelijkheid of beschrijving dat apart voor Yosemite gereserveerd moet worden.
Reactie NBBS Reizen:
Hartelijk dank voor uw mooie feedback. De reis die u heeft gemaakt van Denver naar Los Angeles is een de meest afwisselende uit ons aanbod. Het is inderdaad een beetje kilometers vreten, maar daar staat tegenover dat heel veel nationale parken en boeiende steden worden bezocht. Om deze reden wordt deze roadtrip goed gewaardeerd door onze reizigers.. Het is wel mogelijk om extra nachten toe te voegen aan deze 22-daagse reis, maar dan wordt deze voor veel reizigers te lang.
Veel hotels in de USA zijn inderdaad vaak gedateerd, zeker in het midden van het land.
Wat vervelend dat u op de heenweg niet bij elkaar in het vliegtuig heeft kunnen zitten, onze excuses daarvoor. Het is nu helaas niet meer te achterhalen in uw boeking, maar het zou kunnen dat vanwege een schemawijziging de stoelen die wij voor u voor de heenweg hadden geboekt onbedoeld geannuleerd zijn. Wij zijn namelijk gewend om zowel heen als terug de stoelen te reserveren voor onze reizigers.
Tot slot de National Park Pass. Dank voor uw tip. Het probleem met deze passen in Nederland al beschikbaar stellen aan onze reizigers is dat de prijs daarmee flink stijgt omdat de passen vanuit de USA toegestuurd moeten worden. Daarom is het voor reizigers beter om de pas aan te schaffen bij het eerste nationale park dat wordt bezocht. Meer informatie hierover kunt u nalezen op https://www.nps.gov/planyourvisit/passes.htm#america-the-beautiful-passes.
Wij zijn u in de toekomst graag weer van dienst met een andere mooie reis. Met vriendelijke reisgroet, het team van NBBS Reizen