Inhoudelijke programma, het volgen van de masterclasses en het maken van de eindopdrachten is erg interessant. Ik vind de opleiding pittiger maar ook veel leuker en leerzamer dan dat ik van te voren had verwacht. Wat me tegenvalt is de kwaliteit en de toegevoegde waarde van lessen en de docenten. Docenten zijn over het algemeen redelijk goed op de hoogte van de stof maar lijken soms vooral de sheets langs te lopen en de masterclass te begeleiden. Het was interessant geweest als de lessen afwisselend zouden worden gegeven door toonaangevende gastdocenten uit de praktijk. De opdrachten bij de masterclass heb ik ervaren als wat te veel vrijblijvend waardoor deze niet altijd even goed aan sluiten op de les en op het eindproduct. Wat voor wij wel fijn werkt is dat de eindopdracht individueel dient te worden gemaakt, Hierdoor kan ik mijn studie zelf goed plannen en combineren met mijn privé en werksituatie. Ten slotte, wat ik erg jammer vind is dat er geen persoonlijk contact mogelijk is met de beoordelaar van een eindopdracht. Ik heb het echt gemist om achteraf de beoordeling te kunnen bespreken en daardoor deze ook beter te kunnen begrijpen. Dit geldt ook voor als je vragen stelt aan de beoordelaar via het examenbureau. Je voelt je daardoor wel echt een nummer.
Reactie NCOI Opleidingen:
Fijn om te lezen dat het programma inhoudelijk interessant is, Jaap! Verder kunnen we ons goed voorstellen dat je dit graag anders had gezien. We gaan je feedback intern doorzetten! Bedankt voor je review.
NCOI Opleidingen