De hoeveelheid die verwacht gelezen te worden en te voorbereiden voorafgaand aan een les, is absurd en onmogelijk. Op deze manier wordt ook teveel kennis in een korte tijd gepropt.

Ik vind de casussen en artikelen die behandeld worden in de les, vrij achterhaald en ook is de stof heel erg basis. Er is weinig diepgang op de kennis, ook niet tijdens de lessen. Als je zelf het Basisboek Online Marketing leest ben je net zo ver.

Met de literatuur of lessen ontvang je ook niet voldoende kennis om de moduleopdracht goed uit te voeren. Hiervoor moet je toch echt zelf op onderzoek uit via het internet.

Ik vind het jammer dat de focus erg ligt op deze moduleopdracht en de vele regels die eraan verbonden zijn. Een marketingplan van max. 7 pagina's heeft helaas, net als de opleiding, weinig inhoud.

Daarnaast was de docent niet vakbekwaam en constant over zichzelf aan het praten, met daarbij geen enkele toegevoegde waarde voor de conversatie. Zwaar teleurgesteld in de kwaliteit van deze opleiding!

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor het delen van je feedback en we vinden het jammer om te lezen dat je niet algeheel tevreden bent over de opleiding. We gaan je waardevolle feedback intern doorzetten ter verbetering van de kwaliteit en service.
NCOI Opleidingen

Score voor NCOI Opleidingen: 1.5/5