Ik heb geprobeerd de opdrachten bij de modules zo goed mogelijk te maken maar vind de feedback hierop minimaal. Ik vind het lastig om de theorie te verwerken in de opdrachten omdat ik geen duidelijke uitleg krijg. De opdracht vragen ook om theorie die ik niet gehad heb. De docent stuurt dan de uitwerkingen en voor mij is dat lastig zonder duidelijke uitleg.
Nu ben ik gestart met het eindverslag en merk dat ik hier ook al grote moeite mee heb. Dus persoonlijk vind ik de online variant voor deze opleiding wel lastig. De portal is wel vrij duidelijk en werkt zeer fijn. De verwerking van de moduleopdrachten gaat wel goed, het uploaden gaat goed en krijg binnen enigszins redelijke termijn een terugkoppeling,
Voor mij was het beter geweest om de opleiding klassikaal te doen. Gezien de kosten voor deze opleiding vind ik de kwaliteit te min. Maar dit kan uiteraard ook aan mij liggen, het initiatief moet dan bij mij liggen maar bij een klassikale training stel je sneller en betere vragen.
Reactie NCOI Opleidingen:
Dank je wel voor het achterlaten van jouw review. Jammer om te lezen dat dit op deze manier ervaart. We kunnen ons voorstellen dat dit invloed heeft gehad op je algehele ervaring. Excuses voor dit ongemak en bedankt dat je de moeite hebt genomen jouw aandachtspunten met ons te delen.
NCOI Opleidingen