Aalt

Ik had me ingeschreven voor een fysieke training ergens in het land. Binnen 48 uur kreeg ik bericht dat er te weinig deelnemers zouden zijn. Training werd omgezet naar een online versie. In de training bleken meer dan 10 deelnemers aanwezig. De eerste dag van de training werd gebruik gemaakt van Vitero (https://inspire.vitero.de/) Na het inloggen bleek het geluid van de trainer niet te werken. Daar zijn we met zijn allen een vol uur aan kwijt geraakt. Toen heeft één van de deelnemers gevraagd om de mailadressen van alle deelnemers en is er vanuit organisatie een Teams sessie aangemaakt. Dit werkte voor alle deelnemers minus één persoon omdat hij op kantoor zat waar Teams verkeer geblokkeerd was. Al met al was het na half 11 dat we konden beginnen. Heel vervelend voor de trainer maar nog veel vervelender voor de cursisten die werkeloos "zaten toe te kijken". Mijn insteek biedt iedereen excuus aan een gepaste vergoeding.

Reactie NCOI Opleidingen:

Dankjewel voor het delen! Vervelend om te lezen dat je technische problemen ondervond. We nemen dit met ons mee!
Mocht je verder een klacht willen indienen betreffende dit onderwerp dan willen we je adviseren om het contactformulier op onze e-connect pagina in te vullen en te versturen. Een van onze studiebegeleiders kunnen je dan verder assisteren. Het is ook mogelijk via één van onze social media kanalen contact met ons op te nemen, indien wij je verder mogen assisteren.
NCOI Opleidingen

Score voor NCOI Opleidingen: 2/5