Renny

De opleiding was toch niet helemaal wat ik ervan verwacht had. Ik vond dat de docent erg gericht was op tekst en taal. Opdrachten die hiermee te maken hadden vroegen erg veel tijd en dat vond ik erg zonde. Ik denk ook dat we iets meer van elkaar hadden kunnen leren, bijvoorbeeld door iedereen een do en een don't mee te geven aan de groep. Kijken wat je nu al doet en wat evt anders kan.
Een onderdeel van de training is een notuleeropdracht, maar deze kwam zonder voorbereiding, terwijl juist dát zo belangrijk is een een goed verslag (zo leren we ook op de training). Dat voelde wat tegenstrijdig. Daarnaast vond ik dat de docent niet altijd duidelijk was in zijn opdrachten. Vaak moesten we iets lezen en dan sprak hij hierdoorheen. Ik heb dit als erg hinderlijk ervaren en heb dit ook aangegeven tijdens de training. (Overigens kon ik zijn humor erg waarderen!)
Tóch heb ik zeker iets aan de training gehad. Ik denk dat er zeker tips zijn geweest die mij kunnen helpen.

Reactie NCOI Opleidingen:

Wat jammer om te lezen over je ervaringen, Renny! Als je een klacht wilt indienen over de opleiding, kun je het contactformulier op onze e-connect pagina invullen. Onze studiebegeleiders staan klaar om je te helpen. Je kunt ons ook via social media contacteren als je nog vragen hebt.
NCOI Opleidingen

Score voor NCOI Opleidingen: 3/5