Maaike

Ik vind dit echt een slechte opleiding (digitaal). Wellicht in een andere setting was dit beter, maar nu vind ik alleen de omgeving wel oke en de leraar is prima. Verder weinig contact, weliswaar op basis van behoefte), maar ik vind een online omgeving relevanter wanneer hier meer inhoud en lesstof in wordt gegeven. Verder ging het ook moeizaam om te starten met de opleiding omdat deze niet werd aangeboden op de gewenste manier en er geen duidelijkheid was of dit in de toekomst wel zou doen. Ik zou deze opleiding en NCOI niet aanraden.

Reactie NCOI Opleidingen:

Beste Maaike,
Bedankt voor je eerlijke feedback. Het spijt ons te horen dat de opleiding niet aan je verwachtingen heeft voldaan. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We nemen je opmerkingen over de online omgeving, de inhoud van de lesstof en de communicatie serieus en zullen deze gebruiken om onze opleidingen te verbeteren.
Mocht je verdere suggesties of vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We hopen dat we in de toekomst beter aan je verwachtingen kunnen voldoen.
NCOI Opleidingen

Score voor NCOI Opleidingen: 0.5/5