Voor het onderdeel SHV hadden we een topdocent, die ons met concrete praktijkvoorbeelden wist te inspireren. Hij gaf de lessen in MS-Teams en dat werkte prima. Jammer dat we hebben moeten werken met niet actuele lesstof, wat het geheel (met het examen als toets moment) voor mij persoonlijk nogal verwarrend maakte. Voor het onderdeel budgetcoaching hadden een docent die niet uit de praktijk kwam en we daardoor moeite hadden de rode draad van de lesstof te kunnen volgen. Hij wilde of kon niet met MS-Teams overweg, dit terwijl het werken met Vitero continue problemen bleef geven. Hiernaast zou het helpen om voor deze moduleopdracht te werken met een gestandaardiseerd (invul)format. Wat les voor les en stap voor stap kan worden behandeld/gevolgd. M.i. zou het moeten opstellen van een document qua opzet en lay-out geen toets criteria voor deze opleiding moeten zijn. Binnen iedere organisatie wordt er immers gewerkt met een format, wat de budgetcoach invult en waarin hij zijn coachingsplan en aanpak beschrijft. Bovendien zou dit de cursisten veel tijd schelen bij het schrijven van de moduleopdracht.