Het automatisch afmelden op de website was ontzettend irritant omdat deze er vaak naast moest worden gehouden voor het lezen van de opdracht. De docent was behulpzaam en gaf goede feedback, echter duurde het vaak wel erg lang voordat ik een reactie kreeg en soms was een belletje noodzakelijk. De opleiding is eigenlijk een grote verzameling aan verslagen (20+), hierdoor was het in de korte tijdspan helaas kwantiteit over kwaliteit. Een betere variatie in opdrachten en het interactiever bijbrengen van kennis, in plaats van "hier heb je 10 bronnen, ga maar lezen", is hoog nodig.
Reactie NCOI Opleidingen:
Bedankt voor je review en het delen van je ervaring, Robin. We begrijpen dat het automatisch afmelden op de website erg frustrerend kan zijn, vooral als je deze naast de opdrachten moest houden. Het spijt ons te horen dat dit je leerervaring heeft beïnvloed.
Het is goed om te horen dat je de docent als behulpzaam hebt ervaren, maar we begrijpen ook dat de lange reactietijden en de noodzaak om te bellen niet ideaal zijn. We waarderen je feedback over de hoeveelheid verslagen en de behoefte aan meer variatie en interactie in de opdrachten. Dit is waardevolle input die we zeker zullen meenemen om onze programma's te verbeteren.
Nogmaals bedankt voor je eerlijke beoordeling en je constructieve feedback.
NCOI Opleidingen