Ik ben niet tevreden met de module Innovatief & Duurzaam Bouwen. Voorafgaand aan de module heb ik uitleg gegeven dat ik docent ben op het Mbo. Ik had gevraagd of deze module zou passen bij studenten van niveau 2 & 3 op het Mbo bij de Opleiding Timmeren. Dat ik praktische dingen mee kreeg waardoor ik mijn doelgroep toekomstproof kan maken. Na een telefonische gesprek werd mij vertelt dat dit helemaal het geval was. Helaas was de module veel meer gericht voor projectleiders, architecten, werkvoorbereiders en grote bouwbedrijven.
Tijdens de module vond ik de reader niet erg goed aansluiten bij de opdrachten. Ik moest vele opdrachten maken en had er veel tijd in gestoken. Telkens als ik ergens twijfels over had en om feedback vroeg, kreeg ik enkel antwoorden als: "Prima verslag". Dat is natuurlijk niet de begeleiding die je verwacht voor €2500,-. Er zijn ook tussentijds mensen geweest die hierover gingen klagen, alleen werd er dan niet op gereageerd. Dat werd dan privé gedaan.
Ik ben blij dat ik de module met een mooi cijfer behaald heb, maar ik zou het niemand aanraden om deze module te volgen.