Ik vond het lesmateriaal erg chaotisch en beneden de maat voor de prijs die ik voor de opleiding heb betaald. ik had het zelf beter kunnen samenstellen denk ik. Het boek is wel OK, de docent volgens mij ook wel, maar de online leeromgeving , met daarachter weer een andere online leeromgeving heel erg verwarrend. De opdrachten sloten niet aan bij de lesstof en verwezen over en weer niet naar de goede plekken . De video's waren nogal suf en weinig toegevoegde waarde. Al met al ben ik best teleurgesteld over het gehele pakket. Ik zou het niemand aanraden om deze Nima basis cursus communicatie via jullie te volgen.
Reactie NCOI Opleidingen:
Beste Mirjam,
Bedankt voor je eerlijke feedback. Het spijt ons te horen dat je de opleiding als chaotisch en beneden de maat hebt ervaren. We begrijpen dat dit teleurstellend is, vooral gezien de prijs die je hebt betaald. We zullen je opmerkingen over het lesmateriaal, de online leeromgeving en de opdrachten zeker meenemen om onze processen en materialen te verbeteren.
Het is goed om te horen dat je het boek en de docent wel in orde vond, maar we begrijpen dat de verwarring rondom de online leeromgeving en de video's een negatieve impact hebben gehad op je ervaring. We zullen hier zeker naar kijken om dit in de toekomst te verbeteren.
Nogmaals bedankt voor je feedback. We blijven ons inzetten om onze opleidingen continu te verbeteren en jouw input is daarbij van grote waarde.
NCOI Opleidingen