De ene docent geeft op een andere inhoud aan de online lessen aan dan de ander - de een fanatiek met onderverdeling in groepjes, de ander 'zendt' alleen.
Bij alle modules aangegeven het fysiek en op zaterdag te willen volgen, helaas was dit niet mogelijk vanwege te weinig animo. Het tegenvoorstel van NCOI kwam of naar locatie Amsterdam (terwijl ik fysiek Eindhoven aangaf) of online. Heel de opleiding online gevolgd, en de dag is ook gewisseld.
Ik had andere verwachtingen van de opleiding en de studiemateriaal dan wat werd omschreven op de opleidingspagina.

Reactie NCOI Opleidingen:

Beste,
Bedankt voor je eerlijke feedback. Het spijt ons te horen dat je ervaring met onze opleiding niet aan je verwachtingen voldeed. We begrijpen dat consistentie in de inhoud van de lessen en de mogelijkheid om fysiek en op de gewenste locatie te studeren belangrijk zijn voor een goede leerervaring.
We zullen je opmerkingen intern bespreken om ervoor te zorgen dat onze docenten een meer uniforme aanpak hanteren en om te kijken naar mogelijkheden om onze fysieke lessen beter te plannen. Jouw feedback helpt ons om onze diensten te verbeteren en beter aan te sluiten bij de behoeften van onze studenten.
We hopen dat je ons in de toekomst nog een kans wilt geven om je een betere ervaring te bieden.
NCOI Opleidingen

Score voor NCOI Opleidingen: 2.5/5