De docent acteerde dat hij verandermanager is, in mijn optiek. hij gebruikte verouderde voorbeelden of uit eigen ervaring, dan betrof het vooral open deuren. als er dan een verdiepende vraag werd gesteld, wist hij het antwoord vaak niet. daardoor ontstond bij mij twijfel aan zijn kunnen. er was geregeld sprake van fouten in de presentatie, dat leidde negatief af. verder reageerde hij een aantal keren onsympathiek naar cursisten. in het boek stonden ook fouten.

de meesten zaten er omdat het moest vanuit hun opleiding, als module om hun HBO diploma te halen. daardoor ging het vooral over hoe je de moduleopdracht kunt halen en niet zozeer inhoudelijk over de stof. dat was een gemiste kans.

met een goede trainer en een betere groepssamenstelling had ik er meer uit kunnen halen.

ik heb ondanks de trainer vooral geleerd via het boek, de slides en de materialen.

Reactie NCOI Opleidingen:

Beste,
Bedankt voor het delen van je ervaringen. Het spijt ons te horen dat je niet tevreden was over de docent en de manier waarop de lessen werden gegeven. We begrijpen dat dit een teleurstellende ervaring kan zijn, vooral als er fouten in de presentatie waren en de docent niet altijd adequaat kon antwoorden op verdiepende vragen. We zullen je feedback over de docent intern doorgeven zodat we dit kunnen verbeteren en ervoor zorgen dat onze trainers de nodige ondersteuning krijgen.
Het is jammer dat de focus tijdens de lessen meer lag op de moduleopdracht dan op de inhoud van de stof. We zullen ook deze feedback meenemen om ervoor te zorgen dat toekomstige sessies meer inhoudelijke verdieping bieden.
We waarderen je eerlijke feedback en zijn blij dat je ondanks alles nog veel hebt geleerd van het boek en de materialen. Mocht je verder nog opmerkingen hebben of meer willen delen, staan we altijd open voor een gesprek.
NCOI Opleidingen

Score voor NCOI Opleidingen: 2.5/5