2 jaar geleden erg goed, nu onacceptabel slecht zonde van de tijd en geld die dit gekost heeft
Heeft u verbeterpunten of tips?
Voor de geldelijke vergoeding die hiervoor betaald moest worden, erg teleurstellend.
Locatie en organisatie zeer bedroevend, velen komen van ver, rij tot buiten. Cross country om je auto te parkeren.
Koffie en toebehoren slecht bevoorraad ( geenkoffie, lepeltjes kopjes e.d. meer)
Dagvoorzitter meer toehoorder als zorgen voor het feit dat de vragen te horen zijn, kabel van de microfoon niet toereikend voor de hele zaal ( draadloos). De zaal erg krap voor het aantal deelnemers met harde stoelen.
Het centrale thema, heb ik in de presentaties nauwelijks terug zien komen, ik heb niets nieuws vernomen, dus weinig toegevoegde waarde. Ook na herhaaldelijk aangeven voor de middagpauze, zitten de vraagstellers, zonder microfoon.
Internet verbinding voor de presentaties werkt niet ( dit zou toch vooraf getest moeten zijn). Bij de middagpauze om 12 uur krijgen we te horen dat de lunch pas om 12.30 uur klaar is. Ook hier is de logistiek niet op orde, met een zoektocht naar de toebehoren, je moet op de knieën voor een mes en vork. Je komt bij het buffet, waar lege schalen staan, de broodjes zijn dan al verspreid over de tafels. Ik kan dus weinig positiefs vertellen over dit symposium. Dit in tegenstelling tot mijn deelname 2 jaar geleden op een andere locatie waar alles keurig geregeld was, en de sprekers een toevoeging waren op datgene waar het symposium over ging.
Reactie NCZ:
Beste,
Wij zijn erg geschrokken van uw anonieme reactie (bij ons is uw naam wel bekend). Wij hebben u onmiddellijk gemaild met onze oprechte excuses. Wij zijn ons er zeker van bewust dat er veel ongemakken waren op de locatie, m.b.t. het geluid en de techniek en t.a.v. de catering. Wij hebben u een mail gestuurd met daarin onze excuses, onze leerpunten, de dingen die wij een volgende keer zeker anders zullen doen en het aanbod om ter compensatie voor het ongemak gebruik te maken van een gratis workshop over de medezeggenschap, de Wmcz of een ander aanverwant onderwerp. Omdat u aangeeft dat ook de inhoud van het symposium voor u geen waarde heeft gehad en omdat u het geheel met 1 van 10 beoordeeld, hebben wij u ook aangeboden het gehele bedrag voor deelname terug te betalen. Helaas heeft u op onze mail niet gereageerd. Wij stellen het op prijs als u dit alsnog doet, zodat wij samen met u tot een oplossing kunnen komen. Vriendelijke groeten, Marika Biacsics